Cine isi intalneste sufletul pereche in 2013?

Rabdare, dragile Mosului, rabdare!

Balanta (24.09-23.10)

Sfatul pentru anul 2013: Fii tu insati!

Uneori, ceilalti te vad prea slaba, prea greu de inteles, prea schimbatoare. Tu, insa, stii foarte bine cine esti si ce vrei, astepti doar sa vada si iubitul tau ce cale trebuie sa urmeze. Linisteste-te si fa ce ai facut si pana acum: va intelege el intr-un final care e cursul lucrurilor.

Astrele iti sunt favorabile, acum trebuie doar tu sa decizi ca el este acela sau nu, ca il vrei mereu alaturi de tine sau ca mai trebuie sa ma cauti.

Culoarea norocoasa: galben.

Scorpion (24.10-22.11)

Sfatul pentru anul 2013: Lasa-te iubita!

Pentru tine, anul acesta (2013) va fi unul foarte bun din punct de vedere emotional. Dintre semnele zodiacului european, tu vei fi cea favorizata in aceasta perioada. Daca esti intr-o relatie, aceasta va prinde contururi mai clare si baze mai puternice. Daca nu, astrele iti vor aduce pe tava un partener cat potrivit.

Kudika Tarot

Cu inel sau fara, relatie conventionala, formala, oficiala sau nu, legatura dintre voi va fi una de invidiat, care pe tine te va face fericita, iar pe el unul dintre cei mai mandri barbati.

Culoarea norocoasa: rosu.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri