Setari Cookie-uri

Cine isi intalneste sufletul pereche in 2013?

Rabdare, dragile Mosului, rabdare!

Gemeni (22.05-21.06)

Sfatul pentru anul 2013: Profita de orice ocazie!

Va fi un an agitat, cu multe flirturi. Dar, atata timp cat iti face placere, e totul bine. Ziceam sa profiti de orice ocazie si ma refeream la faptul ca din unele relatii-fulger poate iesi ceva frumos. Nu stiii din care broasca iti rasare printul mult visat.

Dintr-o schimbare de look sau de atitudine, vei avea multi pretendenti. Tu, insa, trebuie sa ai grija sa ii alegi numai pe cei mai buni dintre cei mai buni... adica pe cei mai potriviti pentru tine si principiile tale.

Culoarea norocoasa: negru.

Rac (22.06-23.07)

Sfatul pentru anul 2013: Foloseste-ti toate cuvintele!

Daca anul te intampina intr-o relatie, vei ramane in ea. Daca 1 ianuarie te prinde singura, nu iti face griji! Iti vei gasi toarta si anul acesta. Nu te lasa dusa de aparente: ai tendinta sa crezi ca orice span e Fat Frumos. Intr-adevar, relatiile tale par, la inceput, ca fiind ultima relatie. Dar mereu uiti sa pui in balanta unele lucruri ce-ti vor da peste nas mai tarziu.

Citește și:

Rabdare, nu vei sti altfel ca el este acela... Trebuie sa ai rabdare si sa ii urmaresti miscarile. Poate totusi el este... Nu conteaza ca e prea devreme sau prea tarziu!

Culoarea norocoasa: alb.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc