Setari Cookie-uri

Cine isi intalneste sufletul pereche in 2013?

Rabdare, dragile Mosului, rabdare!

Sagetator (23.11-21.12)

Sfatul pentru anul 2013: Fii mai prietenoasa!

Anul va incepe cu promisiunea unei relatii stabile si de durata. Nici ca ti-ai putea dori mai mult! Numai ca acesta este doar inceputul anului. Ce va urma... este foarte posibil sa te puna pe jar. Nu incerca sa te invinovatesti: in orice relatie sunt doi.

Incearca sa vezi care sunt problemele si la tine, si la el, si incercati sa le rezolvati. Comunicare, comunicare, comunicare, respect, rabdare, atentie... ai inteles ideea. Succes!

Culoarea norocoasa: maro.

Capricorn (23.11-21.12)

Sfatul pentru anul 2013: Relaxeaza-te!

Daca nu esti deja angajata intr-o relatie, cu siguranta vei avea macar una serioasa anul viitor. Nu trebuie insa sa iti pui prea multe sperante in aceea: stii ca atunci cand iti doresti cel mai mult un lucru risti sa fii ranita mai tare. Deoarece cu siguranta nu vrei sa se intample asta, nu te avanta prea mult.

Citește și:

Lasa-te dusa de val si nu mai face atatea calcule. NU conteaza rapoartele, diagramele si celelalte cazuri. Daca tot iti place sa crezi ca nu esti ca celelalte, incearca sa vezi ca nici viata ta nu poate fi ca nicio alta. Deschide-ti inima si nu iti mai face griji despre cum arata relatia ta din exterior.

Culoarea norocoasa: albastru.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc