Setari Cookie-uri

Legea atractiei pentru zodia ta in 2013

Ce nastrusnicii iti pregateste 2013 pe plan sentimental?

Gemeni (22.05-21.06)

Anul acesta iti vei gasi, in sfarsit, stabilitatea emotionala dupa care ai tanjit ani de-a randul. Cheia este comunicarea: exprima-ti sentimentele si opiniile fara teama, el trebuie sa te iubeasca pentru cine esti, nu pentru cine crede ca esti.

Pentru o relatie atat de calda pe cat ti-o doresti, va trebui sa compromiti totusi doza de amuzament pe care o serveai din flirturi si distractii pasagere.

Cuvinte cheie: alegere, emotii.

Zodii compatibile: Varsator, Leu, Balanta, Berbec.

Rac (22.06-22.07)

Fiind atat de sensibila, uneori simti nevoia sa iti ascunzi trairile si sa pari indiferenta. Indiferenta este asociata cu ignoranta, iar ignoranta nu aduce nimic bun societatii. Nu te mai teme: lasa-ti sentimentele sa se vada si sa infloreasca.

Daca esti inca singura, anul acesta va avea mai multe propuneri de parteneri pentru tine. Daca esti deja implicata intr-o relatie, lucrurile se schimba putin sau, cel putin, ar trebui sa se schimbe: ai mai multa incredere in partenerul tau, nu mai presupune lucruri pentru care nu ai dovezi.

Citește și:

Cuvinte cheie: incredere, parteneriat.

Zodii compatibile: Pesti, Scorpion, Taur, Fecioara.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc