Setari Cookie-uri

Legea atractiei pentru zodia ta in 2013

Ce nastrusnicii iti pregateste 2013 pe plan sentimental?

Leu (24.07-23.08)

Anul acesta vei aflat ca nu se pot intampla toate chiar cum iti doreti tu. Nu uita ca o relatie inseamna doua persoane si, deci, ca si partenerul tau are pareri si sentimente. Vorbeste cu el! Gasiti impreuna solutii si metode antimonotonie. Te asteapta emotii puternice.

Daca esti singura, la un moment dat in timpul acestui an vei intalni un partener – cel mai probabil in preajma zilei tale de nastere, stii doar ca aceea este perioada ta norocoasa.

Cuvinte cheie: stapanire, aroganta.

Zodii compatibile: Sagetator, Fecioara, Capricorn, Berbec.

Fecioara (24.08-23.09)

Senzuala din fire, daca nu esti deja implicata intr-o relatie, vei avea parte de multe oferte. Ai de unde alege! Numai sa ai grija: nu te indragosti de un tip care te iubeste doar pentru faptul ca esti sexy, pentru ca aceea nu este dragoste si va trece odata cu toamna.

Citește și:

Daca ai un partener, anul viitor va rezerva momente pline pasiune. Poate chiar o vacanta din cele la care visezi de atata timp. Oricum ar fi, bucura-te de prezenta lui ca un copil de bomboane.
Cuvinte cheie: pasiune, senzualitate.

Zodii compatibile: Leu, Taur, Scorpion.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc