Setari Cookie-uri

Legea atractiei pentru zodia ta in 2013

Ce nastrusnicii iti pregateste 2013 pe plan sentimental?

Varsator (21.01-19.02)

Problemele tale tin de lipsa abilitatii de a-ti stapani emotiile. Trebuie sa inveti sa nu traiesti doar la extreme si sa nu exagerezi cu dovezile de iubire.

Daca esti intr-o relatie, gandeste-te la partenerul tau, la cata rabdare si flexibilitate are si numai gandul te va face sa fii putin mai echilibrata. Daca esti singura, traieste clipa si construieste-ti o baza solida pentru viitorul tau stralucit: nu lasa trecutul sa iti intunece imaginea asupra lumii sau asupra iubirii.

Cuvinte cheie: energie, veselie.

Zodii compatibile: Balanta, Sagetator, Gemeni.

Pesti (20.02-20.03)

Anul acesta va fi dintre cei mai frumosi. Iubirea va fi in aer, asa cum ne canta John Paul Young. Momente pline de pasiune se vor ivi la tot pasul. Singurul lucru care ti-ar putea sterge partial zambetul sunt experientele trecute, asadar nu lasa pe nimeni sa iti rascoleasca istoricul. Bucura-te de relatia ta armonioasa si fa-o sa dureze cat mai mult, asa cum este!

Citește și:

Daca nu esti inca intr-o relatie, iti vei gasi un suflet care sa te incalzeasca tot anul, un partener ca sa te ajute sa iti pui in valoarea farmecul, romantismul, pasiunea.

Cuvinte cheie: misticism, ardoare.

Zodii compatibile: Scorpion, Taur, Rac, Fecioara.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc