Setari Cookie-uri

Legea atractiei pentru zodia ta in 2013

Ce nastrusnicii iti pregateste 2013 pe plan sentimental?

Sagetator (23.11-21.12)

Partenerul tau va avea de suferit anul acesta, pentru ca tu (din ce motive?) vei alege sa fii putin mai detasata, putin mai discreta in public. Poate ar fi mai bine sa discuti cu el inainte, pentru a-i afla intentiile si pozitia fata de tine si de relatia voastra.

Daca esti singura la trecerea in 2013, cel mai probabil este sa nu iti gasesti perechea nici anul acesta. Dar chiar si lucrul asta are avantaje: vei crea amintiri placute pentru mai tarziu, cand nu te vei mai bucura de aceeasi libertate.

Cuvinte cheie: flirt, indiferenta.

Zodii compatibile: Berbec, Balanta, Rac, Leu.

Capricorn (22.12-20.01)

Anul acesta ar trebui sa iti deschizi inima catre lume, pentru ca astrele au aranjat totul, astfel incat sa iti gasesti un partener pe cinste! Desi nu poti controla totul, capitolul acesta depinde insa numai de tine, de abilitatea de a primi oameni noi in viata ta si de puterea de a renunta la unele prejudecati sau complexe.

Citește și:

Ai grija insa, daca vei fi implicata intr-o relatie, nu exporta informatii - cuplul este format din doua persoane: si problemele se rezolva in interior, si premiile se acorda tot in privat.

Cuvinte cheie: deschidere, optimism.

Zodii compatibile: Taur, Pesti, Scorpion.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc