Setari Cookie-uri

Legea atractiei pentru zodia ta in 2013

Ce nastrusnicii iti pregateste 2013 pe plan sentimental?

Balanta (24.09-23.10)

Important este sa fi invatat din greselile si relele trecutului, pentru ca in viitoarea (sau actuala) sa ai parte de armonia si linistea care iti caracterizeaza semnul.

Incearca sa nu faci alegeri necugetate, pentru ca nu vor avea efecte favorabile: daca vrei sa faci o schimbare, schimba-ti culoarea parului, nu timpul pe care ti-l acorzi de obicei pentru luarea deciziilor. Flirturile nu sunt recomandate pentru acest an.

Cuvinte cheie: intelepciune, iubire.

Zodii compatibile: Gemeni, Taur, Varsator.

Scorpion (24.10-22.11)

Zodia ta are doua constante, cate una pentru fiecare statut. Daca esti singura esti inconjurata de o aura de senzualitate care iti asigura succesul in randul persoanelor de sex opus, lucru recunoscut de toata concurenta.

Daca esti implicata intr-o relatie, esti loiala si iubitoare, de parca nu ar mai exista alt barbat pe fata pamantului. Singura problema este ca dureaza destul de mult sa te simti tu cu adevarat ca fiind partenera lui de viata.

Citește și:

Cuvinte cheie: devotament, pasiune.

Zodii compatibile: Capricorn, Rac, Pesti, Fecioara.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc