Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna viitoare, in functie de zodia ta.

Decembrie – final de an si inceput de viitor. Afla care sunt sansele prezise de astre pentru tine pentru aceasta luna.

Sursa foto: Shutterstock.com

Berbec (21.03-20.04)

Urmeaza-ti instinctul: daca este ceva anume ce iti doresti foarte mult, lucreaza pana obtii acel lucru. Nu te lasa descurajata de ceilalti. La munca, totusi, trebuie sa fii mai precauta in ce ii priveste pe colegii de munca: nu iti da acordul pentru lucrari ale caror detalii nu le cunosti.

Din punct de vedere emotional, sfarsitul lunii iti poate pregati o aventura cu un Leu, care sa se dovedeasca mai mult de atat. Daca va jucati amandoi cartile cum trebuie, aceasta aventura se poate transforma intr-o frumoasa relatie de durata.

Taur (21.04-21.05)

Nu mai fi atat de suspicioasa! Unii oameni chiar vor sa spuna ceea ce spun! Si ceea ce spun este adevarul, uneori. Acorda-le prezumtia de nevinovatie.

Citește și:

De asemenea, luna asta este momentul potrivit pentru a renunta la trecut, pentru a alege sa traiesti in prezent. Nu poti gasi fericirea altfel, trebuie sa iti stabilesti o limita, pentru a putea merge mai departe cu viata ta. Relatiile amoroase din viitorul tau (apropiat sau departat) nu se vor putea dezvolta natural daca nu ii dai drumul trecutului.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc