Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna viitoare, in functie de zodia ta.

Varsator (21.01-19.02)

Incearca sa intampini fiecare om cu cate un zambet, chiar daca nu toate intalnirile te fericesc. Compromisurile nu sunt intotdeauna blamabile. Pentru sanatatea ta – atat cea fizica, cat si cea psihica – iti sunt recomandate exercitiile fizice.

Daca se iveste vreun conflict cu tenta profesionala, politica sau juridica, cel mai bine este sa nu te implici sau sa fii cat de discreta posibil.

Pesti (20.02-20.03)

Sfarsitul anului aduce cu sine rezolvarea multor probleme in favoarea ta, astfel incat vei putea sa fii mai prezenta in viata prietenilor tai, care vor avea nevoie de tine.

Cea mai importanta dintre vestile bune este o noua relatie, care va completa perfect nevoia ta de atentie si afectiune in preajma sarbatorilor, mai ales. Atentie insa! Nu oferi detalii despre viata personala prea multor persoane: s-ar putea folosi de ele mai tarziu, in detrimentul tau si al relatiei tale.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc