Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna viitoare, in functie de zodia ta.

Leu (24.07-23.08)

Pe plan profesional, astrele sunt darnice cu tine si iti vor oferi multe alte locuri de munca sau surse de venit luna aceasta. Sfatul nostru este sa nu renunti la jobul actual, doar stii vorba cu cioara si cu gardul.

Relatia cu partenerul se va mentine buna (daca esti intr-o relatie). Daca planuiti un concediu in pustietate, aveti grija sa nu fie o destinatie greu accesibila si sa stie macar o persoana unde anume veti merge pentru relaxare, in caz de... orice.

Fecioara (24.08-23.09)

Nu mai pierde timpul! Asa ceva nu iti sta in fire si va dauna starii tale de spirit daca nu iti schimbi curand ritmul. Implica-te mai mult in ceea ce faci, pentru ca rezultatul sa fie motiv de mandrie.

Pentru a mentine relatiile cu ceilalti nu trebuie decat sa fii tu insati: pastreaza-ti calmul si armonia interioara si impartaseste-le cu cei dragi. In cercul de prieteni cu siguranta vei fi apreciata pentru ceea ce esti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc