Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna viitoare, in functie de zodia ta.

Balanta (24.09-23.10)

In decembrie permite-ti sa fii altfel! Exteriorizeaza-te! Spune-le lucrurilor pe nume! Tipa, daca asta simti! Nu iti mai incatusa emotiile, pentru ca nu iti face bine nici tie, nici celor dragi. Cand intampini o problema, nu iti fie teama sa ceri ajutorul apropiatilor tai, doar pentru asta sunt acolo!

Alt lucru de care trebuie sa tii seama luna asta este ca totul se intampla cu un motiv. Nu trebuie neaparat sa incerci sa descifrezi care anume este acesta, ci mai ales sa nu mai pierzi timpul intrebandu-te de ce ti se intampla toate astea si sa cauti rezolvarile.

Scorpion (24.10-22.11)

Astrele spun ca ar trebui sa iti schimbi putin stilul de viata pentru a-i face loc unui Leu iubaret... inseamna ca au planuri mari pentru tine, in luna aceasta! Nu le dezamagi! Chiar se poate sa fie o experienta frumoasa.

Luna asta ai inca o sarcina importanta: trebuie sa renunti la toti factorii inhibatori, la toate lucrurile care iti creeaza complexe sau te fac sa nu ai incredere in tine. Poate ar trebui sa acorzi mai multa atentie si sanatatii tale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc