Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna viitoare, in functie de zodia ta.

Sagetator (23.11-21.12)

Daca iti este platita o datorie, achita-ti si tu una. Universul functioneaza pe baza legii compensatiei, nu il dezechilibra, pentru ca nu poti sti ce consecinte ar avea asta. Sanatatea psihica insa se anunta in crestere, dar cu o conditie: sa eviti excesele de orice fel (mancare, bautura, relatii).

Pe plan sentimental, s-ar putea sa iti gasesti fericirea intr-o relatie noua sau in repararea uneia vechi, numai sa nu te implici prea mult in aceasta legatura, pentru ca nu se anunta a fi durabila.

Capricorn (22.12-20.01)

Decembrie este pentru tine momentul meditatiei sentimentale. Analizeaza situatia in care te afli, analizeaza potentialele probleme si ia masuri. Increde-te in instinctele tale si aminteste-ti ca cele mai mari greseli le-ai facut cand nu ai tinut cont de instinct.

Este o luna de vesti bune pentru tine, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Nu incerca sa te sustragi din situatiile problematice ce s-ar putea ivi la munca, implica-te cat de mult poti, chiar daca uneori e nevoie de interventia mai multor persoane. In acelasi timp, trebuie sa acorzi mai multa atentie sanatatii tale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc