Zodiacul Cadourilor de Craciun

Zodiacul Cadourilor de Craciun
Kudika
19 Decembrie 2012

Stelele iti spun ce cadouri sa faci!

Gemeni

Citeste si:
8 Cadouri de Craciun pentru prieteni: Pentru ca ei merita ceva special

Ia-ti masuri suplimentare de precautie! Gemenii sunt foarte sireti, asa ca sa nu fii surprinsa daca stie deja ce vrei sa-i oferi. De regula prezinta o inteligenta aparte dar din cauza superficialitatii caracteristice, pot fi extrem de imprastiati.

Poseda o mare sete de cunoastere asa ca unui Geaman ii poti darui fara nicio grija o enciclopedie. De asemenea, poti incerca si jocuri care sa-i antreneze mintea sau chiar un cub Rubik.

Rac

Nativul in Rac simte nevoia de siguranta si de aceea este profund atasat de familie si de tot ce inseamna spatiul casnic. Dovedeste un mare respect fata de tata sau orice alta figura paterna din mediul sau.

Ambientul din casa lasa o amprenta extrem de puternica asupra Racului. Cu toate acestea, poatet fi capricios iar de cele mai multe ori, arata o inclinatie vadita catre lux. Bijuteriile din argint cu perle, smaralde sau diamante vor incalzi categoric inima Racului. La fel de bine poti sa-i daruiesti tablouri sau un set de tacamuri de masa.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri