Setari Cookie-uri

Zodiacul Cadourilor de Craciun

Stelele iti spun ce cadouri sa faci!

Sagetator

Nativii acestei zodii sunt permanent in cautarea evolutiei intelectuale si spirituale. Sunt mai aplecati catre filosofie si abstract decat catre viata cotidiana.Simbolul acestei zodii, sageata, tinteste catre infinit. De aceea, un Sagetator va avea idealuri inalte si nu se va simti implinit pana nu le va atinge.

Un obiect cu incarcatura spirituala va face mare placere oamenilor nascuti in Sagetator. Poti incerca o icoana sau statuete cu zeitati orientale. Trebuie sa fii foarte atenta la alegerea cadourilor de acest gen. Documenteaza-te bine inainte sa le achizitionezi si asigura-te ca stii exact care este inclinatia religioasa a Sagetatorului tau. O eroare poate duce la situatii foarte neplacute.

Capricorn
Spiritul practic este adanc inradacinat in aceasta zodie. Capricornii par intotdeauna usor detasati. Din aceasta cauza, cei care nu ii cunosc, ii pot considera persoane reci. Au ambitii intelectuale si profesionale ridicate iar pentru realizarea lor, sunt capabili sa plaseze viata personala pe plan secund.

Citește și:

Cartile sunt cadouri ideale pentru Capricorni. Totusi, daca vor considera ca darul primit este sub valoarea lor intelectuala, se pot simti jigniti. Mare atentie in alegerea cartilor!

O vaza de cristal sau o decoratiune delicata din lemn se vor dovedi intocmai pe placul Capricornilor.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc