Setari Cookie-uri

Zodiacul Cadourilor de Craciun

Stelele iti spun ce cadouri sa faci!

Leu

Trasatura caracteristica unui Leu este aroganta. Din fericire, cei mai multi dintre ei poseda un fel de naivitate inocenta care indulceste aceasta trasatura. Sunt oameni pasionali care stiu sa iubeasca dar nu accepta sa le subminezi autoritatea.

Ca sa ii faci pe plac unui Leu, daruieste-i ceva luxos, dar nu opulent. Cauta o bijuterie originala din aur si chihlimbar sau o geanta pretioasa. Cadoul catre acest nativ trebuie sa sugereze apropierea de foc. Un set de aromaterapie sau o bricheta cu dichis pot fi la fel de binevenite.

Fecioara

Acesta este semnul oamenilor practici si materiali. Fecioarele muncesc intotdeauna cu sarg si simt nevoia de apreciere din partea superiorilor. Sunt exigente in munca lor si se potrivesc cel mai bine in sistemul administrativ.

Din pacate, sunt putine la numar Fecioarele care se ridica din gradul de subaltern. Acest lucru nu inseamna ca nu au success sau ca nu persevereaza. Sunt dominate de spiritul practic asa ca un set cu articole de birou le va face multa placere. Poti incerca orice care sa sugereze ideea de organizare. Un portofel compartimentat inteligent sau un ceas discret sunt cadourile ideale pentru o Fecioara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc