Setari Cookie-uri

Zodiacul Cadourilor de Craciun

Stelele iti spun ce cadouri sa faci!

Varsator

Varsatorul este un deschizator de drumuri. In sinea sa, este un mic revolutionar. Traieste mai degraba pentru ziua de maine si nu suporta constrangerile. Uneori, poate avea mari probleme cu autoritatea. Pune mare pret pe intelectul sau pe care il cultiva cu pasiune.

Cucereste un Varsator cu tehnologia. O tableta, un laptop sau un telefon inteligent pot fi ideale pentru Craciunul acestui nativ.

Pesti

Nicio zodie nu intrece Pestele cand vine vorba de visatul cu ochii deschisi. Pluteste prin viata si este capabil sa-si dedice altora intreaga existenta. Are o fire duala si ii vine foarte greu sa spuna un adevar crunt.

Nativul in Pesti este un altruist dar se rupe lesne de realitate si poate pierde multe oportunitati.
Bijuteriile cu Piatra lunii si safir albastru ii vin de minune. De asemenea, ii va face placere orice il va ajuta sa se rupa de cotidian. O roman la moda sau un film complicat, eventual rusesc si regizat pana in 1980 pot fi cele mai bune cadouri pentru un Peste.

Citește și:

Pe locuri, fii gata, uimeste! Inarmeaza-te cu sfaturile Kudika si cadourile tale de Craciun vor parea de-a dreptul rupte din stele.

SURSA FOTO prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc