Setari Cookie-uri

Zodiacul Cadourilor de Craciun

Stelele iti spun ce cadouri sa faci!


Balanta

Cei nascuti in Balanta sunt facuti pentru lumea larga. Adora compania dar cad uneori in extrema si devin dependenti de atentia celorlalti. Individualitatea Balantei nu este bine pronuntata dar are un talent special de a face compromisuri in cuplu. Datorita acestui lucru, mediaza foarte bine conflictele de pe toate planurile.

Daca vrei sa daruiesti parfumuri unei Balante, cauta esentele dulci care sa o aduca in centrul atentiei. Decoratiunile interioare in culorile specifice zodiei, verde si roz, vor multumi pana si cel mai pretentios nativ. Atentie insa daca alegi obiectelor vestimentare. Balantele tin mereu pasul cu trendurile si au un simt ascutit al frumosului.

Scorpion

Un Scorpion este personajul ideal pentru Dosarele X. Pentru el, cuvantul de ordine este misterul. Oamenii din jurul lui sunt atrasi ca de magnet. Dincolo de aura enigmatica, descopera o persoana cu multa carisma. Afiseaza o mina sigura si pare ca nimic nu-i poate zdruncina increderea. Scorpionul este insa foarte sensibil si pune mult accent pe partea emotionala.

Citește și:

Cauta ceva cu adevarat original, un glob de cristal sau un talisman de otel si opal negru. Orice ai alege, impacheteaza cadoul in ceva sobru si misterios. Daca mizezi pe parfumuri, nu incerca ceva subtil. Cauta o esenta tare, masculina care sa sugereze un caracter obisnuit sa domine.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc