Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii pentru Ziua Indragostitilor

Afla ce pietre pretioase atrag dragostea spre tine!

Iubirea si romantismul plutesc in aer. Organizeaza cine romantice, suprinde-ti iubitul cu tinute senzuale sau declara-ti iubirea sub clar de luna dar inainte de toate, consulta-ti horoscopul.

Daca esti singura, afla care este momentul potrivit pentru a primi dragostea in viata ta!

Berbec

Mare atentie la alegerile pe care le faci in aceasta zi speciala. Detaseaza-te complet de problemele de la munca si rezerva-ti timp pentru a planifica momentele ce vor marca aceasta zi speciala.

Venus vegheaza asupra ta si se vad la orizont promisiuni pentru o noapte fierbinte!

Daca esti singura: Nu te lasa deprimata de toata atentia pe care si-o impart cuplurile de indragostiti. Accepta invitatiile venite in ultimul moment si vei avea parte de o surpriza placuta.

Piatra pretioasa: cristal de stanca


sursa foto: shutterstock.com

Taur

Viata ta amoroasa va prinde aripi. Tu si partenerul tau veti reaprinde flacara pasiunii. O decizie importanta pe care o vei lua pe 14 februarie va aduce schimbari majore in viata de cuplu.

Citește și:

Imaginatia si creativitatea ta vor fi puse in slujba relatiei voastre. Vei invata astazi sa privesti lucruile dintr-o noua perspectiva.

Daca esti singura: Venus te-a binecuvantat cu senzualitate din plin. O invitatie din partea unui prieten deosebit de comunicativ poate fi inceputul unei idile.

Piatra pretioasa: chihlimbar

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc