Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii pentru Ziua Indragostitilor

Afla ce pietre pretioase atrag dragostea spre tine!

Gemeni

Sentimentele tale se vor concentra catre acel cineva special din viata ta. Dragostea si energia pozitiva te vor inconjura din plin.

Anul care a trecut a fost destul de greu pentru tine din punct de vedere sentimental dar acum ti-ai invatat lectia si mizezi pe sinceritate. Cu un dram de spontaneitate, vei avea parte de o Zi a Indragostitilor cu adevarat speciala.

Daca esti singura: Cupidon iti va face o vizita cu siguranta! Profita de energia cu care te-au binecuvantat astrele in aceasta zi si vei castiga cu siguranta inima cuiva.

Piatra pretioasa: citrin

Rac

14 februarie vine cu schimbari pozitive in viata ta amoroasa. Stabilitatea pe plan emotional te va ajuta sa-ti atingi teluri inalte si in alte aspecte.

Este oportinitatea perfecta pentru a-ti dezvalui latura pasionala. Surpinde-ti partenerul cu o invitatie spontana. La urechile tale vor ajunge zvonuri referitoare la persoana iubita dar nu trebuie sa le dai crezare.

Citește și:

Daca esti singura: Te-ai gandit vreodata la flirtul online? S-ar putea sa te astepte multe surprize placute in mediul virtual.


Piatra pretioasa
: perla

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc