Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii pentru Ziua Indragostitilor

Afla ce pietre pretioase atrag dragostea spre tine!

Varsator

Grijile sunt contraproductive. Lasa la o parte probleme legate de locul de munca si indreapta-ti atentia spre partenerul tau.

Cadourile clasice va vor da fiori de placer. Nu poti gresi daca alegi o cina romantica in intimitatea casei, urmata de o baie in doi cu spuma si lumanari apoi o noapte pasionala de care sa va amintiti cu drag.

Daca esti singura: Care Zi a Indragostitilor? Ai fost fata cuminte tot anul, asa ca meriti o recompensa. Acorda-ti atentie cat pentru doi! Rasfata-te la spa sau bucura-te de coompania unui prieten drag cu care nu ai mai vorbit de mult.


Piatra pretioasa:
turcoaz

Pesti

Nu lasa dragostea sa-ti scape printre degete. Celebreaza aceasta zi a iubirii si aminteste-i partenerului tau cat de profunda e legatura dintre voi doi.

Nu aveti nevoie de nimic extravagant. Plimbati-va impreuna pe aleile parcurilor, tineti-va de mana si declarati-va liber sentimentele. Dragostea nu are nevoie de cuvinte dar tuturor ne place sa auzim acele cuvinte magice: Te iubesc!

Citește și:

Daca esti singura: Elibereaza-te de teama! Dragostea poate fi reala daca ii dai si tu o sansa.

Piatra pretioasa: topaz

sursa foto prima pagina:shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc