Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii pentru Ziua Indragostitilor

Afla ce pietre pretioase atrag dragostea spre tine!

Sagetator

Bucura-te de fiecare moment petrecut alaturi de persoana iubita. Efectul benefic al lui Saturn va fi resimtit din plin in viata ta amoroasa.

O idee originala, cum ar fi o escapade cu masina pe autostrada (la viteza legala, totusi) sau o zi petrecuta in doi pe o partie de schi ar putea fi cadoul perfect pentru partenerul tau.

Va fi o zi plina pentru voi incununata la sfarsit de o noapte fierbinte. Fugiti de lume si bucurati-va unul de celalalt.

Daca esti singura: Vorbesti mult, dar faci putin! Te-ai putea simti constransa de ideea unei noi relatii. Cel mai bine pentru tine este sa te bucuri de timpul liber pe care il ai la dispozitie.

Piatra pretioasa: safir

Capricorn

Totul e sub control. Tendinta ta nativa spre perfectiune te va ajuta sa planifici o zi cu adevarat speciala. In plus, partenerul tau se asteapta la un cadou pe masura imaginatiei tale.

Citește și:

Oportunitatile pentru voi doi vor fi numeroase de Ziua Indragostitilor dardaca vrei ca planurile tale sa stea sub cele mai bune auspicii, mizeaza pe culoare rosu.

Daca esti singura: Nici tu nu realizezi cat de puternica e charisma ta. Te asteapta surprize mari. Evita insa compania Pestilor. S-ar putea sa ai parte de o dezamagire.

Piatra pretioasa: agat

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc