Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii pentru Ziua Indragostitilor

Afla ce pietre pretioase atrag dragostea spre tine!

Leu

Fa-i un cadou placut partenerului tau. Pentru a atrage energii pozitive asupra voastra, mizeaza pe portocaliu, galben si auriu.

Urmeaza-ti instinctele pentru a-ti face iubitul sa se indragosteasca iar si iar de tine. Influenta lui Saturn planeaza deasupra ta, ceea ce inseamna ca vei fi daruita si cu un acut simt al realitatii.

Cadoul tau de Valentine’s Day ar putea fi ceva practic de care partenerul tau se va bucura din plin.

Daca esti singura: O Leoiaca nu ramane prea mult timp singura. Imbraca-te cu cea mai sexy rochie a ta si iesi in oras. Rezultatele nu se vor lasa asteptate prea mult.

Piatra pretioasa: diamant

Fecioara

Dragostea nu se cumpara asa ca partenerul tau nu va fi impresionat daca alegi un cadou costisitor. Cel mai indicat pentru voi este sa ramaneti acasa si sa va bucurati de o cina intima la lumina lumanarilor.

Citește și:

Lasa grijile de-oparte azi si bucura-te de tot ce are viata mai frumos de oferit. Relatia ta va sta sub semnul armoniei doar daca vei reusi sa separi viata amoroasa de cariera.

Daca esti singura: Suna-ti prietenii si opreste-te in cel mai apropiat club. Veselia ta va atrage numerosi admiratori.

Piatra pretioasa: smarald

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc