Pozitia astrelor ne influenteaza vrand, nevrand, comportamentul, iar acest lucru duce la modificarea relatiilor si a modului in care interactionam cu cei din jur. Afla care iti este, din punct de vedere sentimental, destinul in aceasta luna.

Berbec (21.03-20.04)

Cuvinte cheie: incredere, creativitate, atentie.

Luna aceasta trebuie sa iti surprinzi partenerul cu o declaratie de dragoste exprimata in fapte, nu in cuvinte. Mergeti intr-o excursie neasteptata sau surprinde-l cu bilete la concertul formatiei favorite. Spre sfarsitul lunii, se incing spiritele, ceea ce te va ajuta sa iti faci un iubit daca nu ai deja unul. Romantismul va trebui sa fie sustinut de multa comunicare si incredere in partenerul tau.

Numere norocoase: 17, 21, 22.

Cea mai buna compatibilitate: Leu.

Taur (21.04-21.05)

Cuvinte cheie: armonie, incredere, echilibru.

Cel mai bun mod de a-ti imbunatati relatiile cu ceilalti este sa iti gasesti echilibrul interior. Daca din cand in cand ai nevoie de putina liniste, ia-ti liber si mergi la alergat sau la yoga, activitati care fac bine si trupului, dar si spiritului tau. Luna aceasta nu vei avea parte de emotii prea puternice, insa relatiile cu cei dragi vor fi dintre cele mai armonioase si mai constructive.

Numere norocoase: 18, 19, 26.

Cea mai buna compatibilitate: Fecioara.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: