Setari Cookie-uri

Horoscop mitologic romanesc: Ce fiinta fantastica te simbolizeaza?

Universul mitologic romanesc se intalneste cu misterul astrologiei

Zburatorul

Asociere: Leu

Aceasta fiinta face parte din categoria demonilor erotici si este simbolul sexualitatii in toate formele sale. Adesea este intruchipat ca un barbat frumos, uneori un adolescent care rascoleste in fetele tinere primele fioruri ale sexualitatii si tanjirea dupa dragostea trupeasca.

Rolul sau poate fi dublu. In prmul rand, initiaza fetele in tainele sexului si in al doilea rand, chinuie femeile care traiesc drama unei iubiri neimplinite. In unele regiuni, el are si un corespondent feminin, Zburatoroaica, un demon urat si malefic.

Zburatorul poate imbraca numeroase forme pentru a patrunde pe cai oculte in casele victimelor sale. El se poate transforma in orice animal doreste. De regula transpunerile in regnul animal sunt asociate cu fiinte cunoscute pentru lubricitate (caine, porc sau sarpe).

Citește și:

Dupa ce ajunge in casa, el isi tortureaza victimele fizic, noapte de noapte, pana cand acestea ajungeau sa moara din cauza pornirilor erotice neindeplinite. Semnele acestui chin nocturn erau vizibile pe chipurile victimelor si se manifestau prin cearcane adanci, paloare si oboseala fara niciun motiv evident.

Trasaturi comune cu zodia ta: potenta, energie sexuala, putere de seductie

Valvele

Asociere: Fecioara

Aceste fiinte pot fi spirite bune sau demoni vegetali. Cele care protejeaza oamenii si elementele naturii sunt considerate “albe” iar cele malefice sunt valvele “negre”.

Fiecare dintre ele este de fapt o fecioara care nu si-a putut trai dragostea in timpul vietii asa ca dupa moarte, primeste insarcinarea sa aiba grija de o parte din natura, asa cum le arata numele: Valva Apei, Valva Muntilor, Valva Padurii ( confundata uneori cu Muma Padurii)

Citește și:

Trasaturi comune cu zodia ta: protectie, ingrijire, daruire

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc