Setari Cookie-uri

Horoscopul IUBIRII in luna lui CUPTOR

Luna iulie are surprize pentru tine din punct de vedere sentimental.

Esti singura si esti in cautarea barbatului perfect? Sau doar esti curioasa sa vezi ce se va intampla in relatia ta in perioada ce urmeaza? Ti-am pregatit horoscopul lunii iulie in ceea ce priveste viata de cuplu sau sansele de a intalni un barbat perfect.

foto cuplu adorabil sursa shutterstock

Berbec

Luna iulie este luna pasiunii si a senzualitatii atunci cand vine vorba despre berbeci. In prima parte a lunii, Venus traverseaza zodia Leului, o zodie fierbinte si favorizeaza placerile amoroase si aventurile trecatoare.

Este posibil ca berbecii sa intampine greutati in ceea ce priveste comunicarea cu ceilalti. Spre sfarsitul lunii, Soarele vine in locul lui Venus si aduce cu el pasiunea si entuziasmul.
In zilele de 12 si 13 iulie vei trai momente intense din punct de vedere sentimental, iar tu si iubitul tau o sa reusiti sa iesiti din starea de monotonie in care va aflati acum.

Citește și:

Daca esti singura, luna iulie este luna ta norocoasa in care iti vei gasi printul. Bineinteles ca nu o sa iti bata la usa, ci va trebui sa ajuti si tu un pic la asta.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc