Setari Cookie-uri

Horoscopul IUBIRII in luna lui CUPTOR

Luna iulie are surprize pentru tine din punct de vedere sentimental.

Taur

Nu este o luna tocmai buna din punct de vedere sentimental. Apar discutii din cauza banilor, a investitiilor, iar comunicarea dintre voi doi are de suferit. Fiecare se gandeste la problemele lui si timpul petrecut impreuna se diminueaza din ce in ce mai mult.

Taurii vor fi mai prudenti luna asta si nu vor face nicio miscare negandita. Vor cantari fiecare latura a fiecarui lucru ce tine de cuplu si se vor gandi de doua ori inainte sa actioneze.
In a doua parte a lunii lucrurile revin la normal, iar relatiile se restabilesc.

Daca esti singura, cel mai probabil vei intalni un barbat care merita atentia ta.

Gemeni

In prima parte a lunii vor iesi scantei, se va lasa cu multa pasiune si patima. Pentru gemeni, este o perioada care faciliteaza comunicarea in cuplu si au ocazia sa isi cunoasca partenerul mai bine. Pentru ca este luna in care iti exprimi sentimentele cel mai bine, poti organiza plimbari in parc alaturi de iubitul tau.

Citește și:

In ultima parte a lunii lucrurile se inrautatesc si apar certuri dintre cele mai neplacute, sau dimpotriva, poti avea parte de momente unice.
Se intrevede o calatorie undeva aproape de casa la jumatatea lunii, calatorie ce are rolul de a va mai relaxa un pic.

Daca esti singura, nu este luna ta norocoasa, asa ca mai asteapta un pic.

Rac

Luna asta esti in centrul atentiei, doar este ziua ta si nu avea cum sa se intample altfel. Este o luna aniversara si toate vor merge bine, mai ales pe plan emotional.

Cele care aveti iubiti, o sa fiti rasfatate asa cum nu ati mai fost pana acum. Profitati de ocazie si nu lasati sa va scape niciun moment placut al acestei luni.

Esti single? Nicio problema! Luna asta este luna ta! Vei cunoaste pe cineva cu adevarat special care va intre in viata ta si te va da peste cap (in sensul bun desigur).
Pe la jumatatea lunii, pregateste-te pentru partide de sex incendiare, dar si pentru certuri de proportii. Incearca totusi sa nu intreci masura.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc