Setari Cookie-uri

Horoscopul IUBIRII in luna lui CUPTOR

Luna iulie are surprize pentru tine din punct de vedere sentimental.

Scorpion

Se anunta o luna cu schimbari pozitive in ceea e priveste viata sentimentala. Ve avea parte de trairi intense si de zile amoroase in luna iulie, fapt ce nu poate decat sa te bucure.

Pentru ca este o luna a iubirii, incepi sa ai din ce in ce mai multe pretentii de la partenerul tau si sa iti schimbi un pic perceptia asupra relatiei de cuplu si cum ar trebui sa decurga aceasta in viziunea ta.
Este o luna a relatiilor incendiare, relatii care isi vor pune amprenta asupra personalitatii tale.

Daca nu ai gasit inca pe cineva, luna asta ai toate sansele sa o faci.

Sagetator

Se pare ca esti ghinionista zodiacului in aceasta luna, dar totusi nu vreau sa iti spulber toate sperantele. Ai tendinta de a analiza relatia din toate unghiurile posibile si de a ascoate la iveala cele mai negative aspecte.

Chiar daca vei reusi sa rezolvi problema initiala, vei ramane totusi cu o nelamurire care nu iti va da pace prea curand. Este foarte posibil sa ai o idila cu cineva din alt oras.

Citește și:

Daca esti singura, nu incerca sa te avanti in vreo relatie luna aceasta pentru ca nu este una favorabila conexiunilor amoroase.

Capricorn

Jupiter a intrat in casa cuplului tau si va poposi aici timp de un an, un an in care vei avea parte de foarte multe momente fericite. Luna aceasta este una dintre cele mai bune, este o luna in care ai nevoie de dragoste ca de aer si cel mai bine este ca ai de unde sa primesti.

Te asteapta multe nopti fierbinti in prima jumatate a lunii, insa mare atentie spre sfarsitul lunii cand divergentele isi vor face aparitia, iar certurile vor fi inevitabile.

Daca faci parte din categoria fetelor singure, luna iulie iti ofera sansa de a cunoaste pe cineva cu adevarat special.


Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc