Setari Cookie-uri

Horoscopul IUBIRII in luna lui CUPTOR

Luna iulie are surprize pentru tine din punct de vedere sentimental.

Leu

Nici tu nu esti departe de sarbatoritele luni, doar se apropie si aniversarea ta! Te regasesti pe lista celor norocoase in luna iulie. Din punct de vedere al dragostei pot aparea mici probleme la inceputul lunii, insa nu este nimic ingrijorator.
In cea de-a doua jumatate a lunii

lucrurile vor merge cum nu se poate mai bine in ceea ce priveste viata de cuplu, iar starea ta de spirit se va ameliora simtitor.

Daca esti singura, acorda mare atentie zilei de 14 iulie! O sa intalnesti un barbat special care iti va starni interesul si care te va face sa te gandesti numai la el.

Fecioara

In prima parte a lunii te preocupa mai mult aspectul carierei in viata ta si vei neglija relatia de cuplu. In a doua parte a lunii o sa revii la sentimente mai bune. Pana atunci, insa, vei face o calatorie in scop sentimental.

Fie ca pleci cu partenerul intr-o mini vacanta, fie ca ai o relatie la distanta si ii faci partenerului o surpriza, esti pusa pe durmuri luna asta.
Spre sfarsitul lunii, lucrurile se intorc parca la 180 de grade si resimti o nevoie acuta de afectiune, dar in acelasi timp oferi la fel de multa.

Citește și:

Daca nu esti implicata intr-o relatie, vin cu vesti bune. Este luna perfecta in care iti poti intalni marea dragoste.

Balanta

Esti plimbareata zodiacului in aceasta luna. Organizezi fel de fel de escapade impreuna cu iubitul tau, sau daca ai deja unul la distanta ii vei face o vizita pentru ca nu mai poti de dorul lui.

La inceputul lunii toate lucrurile sunt bune si frumoase, totul se indreapta intr-o directie buna, insa spre sfarsitul lunii roata se intoarce si vei avea parte de evenimente neasteptate. Acestea pot fi foarte placute sau foarte incordate. Depinde numai de tine cum manageriezi situatiile pe parcursul lunii.

Daca esti singura, fii atenta in prima jumatate a lunii pentru ca ai mari sanse sa iti gasesti partenerul ideal.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc