Setari Cookie-uri

Horoscopul Cuplului: Destinul Relatiei tale

Daca relatia ta nu merge tocmai asa cum ar trebui, sau pur si simplu vrei sa vezi care sunt sansele ca aceasta sa devina una serioasa, vezi unde trebuie sa mai lucrezi in ceea ce priveste comportamentul tau fata de partener.

Taur

Senzualitatea si sex-appeal-ul tau nu le mai are nicio nativa a zodiei, asa ca ar trebui sa te mandersti cu asta. Partenerul tau este un barbat mandru, si iti apreciaza aceste atuuri. Femeilor din zodia taur le place sa provoace, sa flirteze si sa se joace, insa atunci cand li se pune pata si vor ceva, nimic nu le mai sta in cale.

Esti tipul de femeie “frumoasa si devreme acasa”, ceea ce isi doreste aproape orice barbat.
Pentru a evita certurile in relatia de cuplu, incearca sa nu mai ai asteptari atat de mari de la partener, si sa nu te astepti ca in fiecare zi sa iti spuna cat esti de frumoasa si de minunata. O va face singur atunci cand va simti el, si atunci cand te vei astepta mai putin.

Gemeni

Esti foarte agitata si mereu pusa pe treaba. Fie ca citesti, sau inveti, vorbesti la telefon sau participi la conferinte importante, mereu ai cate ceva de facut, si toate activitatile tale sunt la fel de importante.

Citește și:

Partenerul ideal pentru tine este un barbat cu simtul umorului, un barbat care sa aprecieze arta, care sa fie atent la detalii si sa aiba multa rabdare. Pentru ca relatia de cuplu sa nu aiba de suferit, incearca sa nu iti mai lasi partenerul pe ultimul loc in topul prioritatilor tale si acorda-i mai multa atentie. El va observa, va aprecia si va rasaplati acest lucru.

Rac

Pui mare pret pe trecut, pe valorile trecutului si te ghidezi dupa ele in viata de zi cu zi. Esti o femeie care apreciaza bunul gust, frumosul si rafinamentul. Adori sa te plimbi, sa organizezi vacante in locuri exotice si excentrice in acelasi timp.

Partenerul ideal pentru tine este un barbat care cunoaste valorile familiei, un barbat clasic, iubitor. In relatia de cuplu ar trebui sa fi mai deschisa in ceea ce priveste viata sexuala, si sa o lasi mai moale cu pretentiile financiare. Nu ar strica daca ai lasa egoismul la o parte si ai incerca sa imparti ceea ce ai, cu partenerul tau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc