Setari Cookie-uri

Horoscopul Cuplului: Destinul Relatiei tale

Daca relatia ta nu merge tocmai asa cum ar trebui, sau pur si simplu vrei sa vezi care sunt sansele ca aceasta sa devina una serioasa, vezi unde trebuie sa mai lucrezi in ceea ce priveste comportamentul tau fata de partener.

Varsator

Esti o aparitie socanta de fiecare data si iubita ideala pentru barbatii care vor o relatie tot timpul incitanta. Esti dezinhibata, imprevizibila si originala, ceea ce il incanta pe iubitul tau. Apreciezi arta si ai nevoie de un barbat care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Daca vrei ca in relatia ta sa curga lapte si miere, incearca sa nu mai intarzii de cate ori trebuie sa plecati undeva pentru ca barbatii (oricat de calmi ar fi ei) nu suporta sa astepte. De asemenea, ar fi bine sa mai stai si pe acasa, sa ii acorzi mai multa atentie iubitului tau. Este posibil ca la un moment dat sa il deranjeze faptul ca petreci prea mult timp cu prietenii.

Pesti

Fascinezi orice reprezentant al sexului tare si asta nu poate decat sa te bucure si sa te incante. Esti o romantica incurabila, iar povestile de dragoste (fie ele si cele mai superficiale) iti smulg intotdeauna o lacrima si iti trezesc emotii nebanuite.

Citește și:

Te topesti cand vezi ca iubitul tau iti scrie o scrisoare de dragoste sau un mesaj, si este cea mai buna metoda pentru a te face sa treci peste o suparare.

Insa asa cum suntem obisnuite, avem si noi capriciile noastre, care ar putea duce la destramarea relatiei de cuplu. In cazul tau, te sfatuiesc sa nu mai tanjesti atat de mult dupa complimentele iubitului tau. Ele vor veni la momentul potrivit chiar si fara sa ii aduci aminte de asta in fiecare zi. Fi mai curajoasa din punct de vedere sexual, iar iubitul tau va aprecia asta.

foto prima pagina cuplu tanar sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc