Setari Cookie-uri

Horoscopul Cuplului: Destinul Relatiei tale

Daca relatia ta nu merge tocmai asa cum ar trebui, sau pur si simplu vrei sa vezi care sunt sansele ca aceasta sa devina una serioasa, vezi unde trebuie sa mai lucrezi in ceea ce priveste comportamentul tau fata de partener.

Leu

Esti una dintre putinele femei care stiu sa se puna in valoare cu adevarat. Iubesti cu pasiune si devotament, dai dovada de o afectiune iesita din comun, iar din punct de vedere matern, nu exista mama mai buna decat tine.

Apreciezi vacantele scumpe si lucrurile rafinate. Bunul tau gust te indreapta deseori catre lucruri scumpe pe care nu eziti sa le achizitionezi.

Stii sa iti pastrezi partenerul langa tine ca o femeie perfecta, insa nu te mai lasa influentata de cei din jur si nu mai pune pret atat de mare pe parerea celorlalti in ceea ce priveste viata ta personala, asta daca vrei ca relatia ta sa dureze.

Fecioara

Esti pudica, si asta din prea mult bun simt. Daca esti cucerita de barbatul visurilor tale, te daruiesti trup si suflet, esti acolo pentru el ori de cate ori are nevoie si traiesti prin el. Ai cate o rezolvare pentru orice problema ar putea aparea de-a lungul relatiei tale si asta este un lucru bun.

Citește și:

Daca vrei ca relatia ta sa nu aiba de suferit, trebuie sa renunti la victimizari si plangeri dintre cele mai minore; barbatii nu sunt foarte toleranti cu femeile care se plang din orice. Ai putea sa lucrezi un pic si la placerea ta de a critica si incearca sa iti incurajezi mai mult partenerul in tot ceea ce face.

Balanta

Se spune ca esti iubita ideala si ca nimeni nu poate rezista farmecelor tale. Intr-adevar asa este. Frangi inimi peste tot si asta te face sa fii mai increzatoare in fortele proprii. In societate esti o adevarata prezenta admirabila si nu treci niciodata neobservata.

Esti capabila de trairi intense, asa cum nicio nativa a zodiacului nu mai poate fi, insa in momentul in care EL a calcat pe bec, se poate trezi cu toate hainele in brate fara sa ii dai prea multe explicatii.
Relatia ta va avea de suferit daca nu lasi ironia usor deoparte, daca nu renunti un pic la asteptarile prea mari din partea iubitului tau, si daca te grabesti in ceea ce priveste destainuirea sentimentelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc