Setari Cookie-uri

Horoscopul Cuplului: Destinul Relatiei tale

Daca relatia ta nu merge tocmai asa cum ar trebui, sau pur si simplu vrei sa vezi care sunt sansele ca aceasta sa devina una serioasa, vezi unde trebuie sa mai lucrezi in ceea ce priveste comportamentul tau fata de partener.

Scorpion

Esti o femeie rafinata si cu un sex-appeal molipsitor care seduce chiar si cel mai pretentios barbat.
Femeia scorpion stie sa se descurce singura asa cum alta nu o face, este puternica, directa si fara prejudecati. Imediat ce isi ocheste prada, nu o mai scapa din priviri si aceasta nu ii poate rezista privirilor arzatoare pe care femeia scorpion i le arunca.

Poti sa iubesti fara limite pe cineva, dar in momentul in care traiesti o dezamagire, te razbuni pe prima persoana care vrea sa se apropie de tine. Pentru ca relatia da sa decurga asa cum trebuie, mai renunta la pretentii si accepta sa iesi cat mai des in oras cu iubitul tau. Nu mai sta ascunsa pentru ca ii vei da impresia ca ceva nu este in regula, fapt ce poate duce la frustrari inutile.

Sagetator

Iubesti sincer, si de cele mai multe ori cu o pasiune debordanta. Esti o femeie focoasa, fapt ce inebuneste orice barbat. Generoasa cu partenerul tau, acesta va aprecia disponibilitatea ta de a imparti totul la doi si de a-l include in toate planurile tale pentru viitor.

Citește și:

Preferi barbatii de casa, care pun foarte mare pret pe familie, pe casnicie si pe relatiile sexuale. Un barbat care nu se va plictisi niciodata langa tine.

Dar pentru ca oricine mai calca stramb si face lucruri necugetate, incearca sa treci mai usor peste micile neplaceri, sa nu mai faci din tantar armasar, si sa ii dai ocazia partenerului sa iti explice de cate ori simti ca ti-a gresit.

Capricorn

La prima vedere esti o tipa foarte matura si foarte serioasa, insa astepti cuminte ocazia potrivita pentru a te dezlantui. Si nu o spun in sensul rau al cuvantului, ba dimpotriva, folosesc acest termen cu o conotatie pozitiva, in care tu iti arati adevarata personalitate calda si jucausa.

Barbatii se pot speria foarte usor la prima vedere, insa odata ce descopera adevarata femeie capricorn, nu au cum sa nu se indragosteasca de ea.

Pentru a evita situatiie conflictuale din cuplu, te sfatuiesc sa pui mai mult pret pe felul in care arati si te porti in societate. Barbatii nu privesc niciodata cu ochi buni o femeie care se neglijeaza.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc