Setari Cookie-uri

Horoscopul carierei: Care este jobul tau ideal?

Profesia potrivita pentru zodia ta

Gemeni

Gemenii nu se ataseaza foarte usor si stiu ca un loc de munca este doar atat, un loc de munca. Nu se sperie de schimbari si se adapteaza foarte usor. De aceea, ei pot schimba numeroase domenii de-a lungul vietii. Cu toate acestea, nu isi fac niciodata munca in doru’ lelii.

Pun suflet in toate proiectele lor si sunt perfectionisti. Cea mai mare calitate a Gemenilor este comunicarea. Sunt plini de imaginatie, au multe idei creative si sunt foarte fluenti in vorbire.

Se feresc de rutina si fac un mod de viata din experientele noi. Vor invata permanent pe parcursul vietii si vor impartasi cu ceilalti din tot ceea ce acumuleaza. Sunt foarte curiosi si de aici vine pasiunea lor pentru noutate.

Job ideal: avocatura, relatii publice, vanzari, invatamant

Rac

Cei nascuti sub zodia Racului sunt foarte atasati de caminul lor si de familie. Daca ar putea, ar lucra doar de acasa. Sunt oameni foarte sensibili iar echilibrul lor interior va fi zdruncinat foarte repede intr-un loc de munca agitat in care apar mereu conflicte de opinii.

Citește și:

Le citesti sentimentele pe fata si sunt foarte emotivi. Nu isi stapanesc emotiile si nu sunt buni oratori.
Au in schimb o imaginatie foarte dezvoltata si multe idei originale.

Sunt aplecati de multe ori catre literatura sau spre orice alt domeniu care cere putere de creatie. In sinea lor, tin foarte mult la valorile traditionale si se adapteaza greu schimbarilor.

Job ideal: designer vestimentar, arhitectura, decoratiuni, pedagogie

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc