Setari Cookie-uri

Horoscopul carierei: Care este jobul tau ideal?

Profesia potrivita pentru zodia ta

Varsator

Nativii in Varsatori sunt vizionari. Nicio alta zodie nu are puterea lor de adaptare si nici deschiderea lor catre noutate. Sunt inclinati catre avangardism, tehnologie si inovatie.

Au capacitatea sa inteleaga foarte repede cum functioneaza ultimele gadget-uri si sunt ahtiati dupa tot ce e nou. Au idei orginale, uneori radicale. In cel mai rau caz, pot cadea in extremism.

Sunt oameni liberi care nu suporta constrangerile si tin foarte mult la independenta lor. Nu se dau in vant dupa proiectele in grup si stiu ca daca vrei ca ceva sa fie bine facut, trebuie sa il faci cu mana ta.
Nu este foarte usor sa cooperezi cu Varsatorii pentru ca sunt mereu cu un pas in fata celorlalti si se vor enerva usor cand ceilalti nu reusesc sa tina ritmul cu ei.

Job ideal: IT, aeronautica, inginerie, medicina

Pesti

Pestii sunt cu siguranta cei mai sensibili oameni. Sunt insa si foarte blanzi, grijulii si amabili, idealisti pana in panzele albe. Pot face numeroase sacrificii de-a lungul vietii pe care insa nu le vor regreta.
In ceea ce priveste profesia lor, vor face tot posibilul sa impace viata personala cu cariera. Lucreaza cu mult sarg si pun suflet in tot ceea ce fac.

Citește și:

Sunt foarte atenti cu colegii lor si sunt foarte productivi intr-un grup. Nu se dau inapoi din fata sarcinilor dificile si le place sa ii ajute pe ceilalti.

Isi atrag foarte usor simpatia oamenilor din jur si le place sa fie inconjurati de oameni. Sunt maleabili insa au nevoie de ceva timp sa se adapteze atunci cand apar situatii noi.

Job ideal: medicina, psihologie, pedagogie, arta, religie

sursa foto prima pagina shutterstock femeie in cautarea unui loc de munca

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc