Setari Cookie-uri

Horoscopul carierei: Care este jobul tau ideal?

Profesia potrivita pentru zodia ta

Leu

Leii s-au nascut optimisti. Au o putere de munca fantastica iar atunci cand se ambitioneaza sunt in stare sa duca pana la capat cate un proiect care in mod normal, trebuie lucrat in grup.

Pot face mai multe lucruri in acelasi timp si le vor face bine. Sunt insa colegi incomozi si incapatanati, cu asteptari foarte mari atat de la ei cat si de la cei cu care muncesc. Vor urca foarte repede pe scara ierarhica insa doar pe merit. Le place sa fie laudati pentru munca lor si se mandresc cu asta.

Atunci cand sunt nevoiti sa lucreze in grup, vor prelua cu siguranta conducerea, chiar daca oficial nu au fost desemnati pentru acest lucru. Toti ceilalti trebuie sa tina pasul cu ei si sa joace dupa cum canta rag Leii.

Job ideal: vanzari, turism, showbiz, arta, finante, politica

Fecioara

Oamenii nascuti in aceasta zodie sunt foarte dedicati carierei lor. Nu sunt lingusitori dar in scurt timp vor ajunge preferatii sefilor. Sunt executanti foarte buni, meticulosi, casatoriti cu Excel-ul si cu agenda.

Citește și:

Au firi joviale, sunt mereu cu zambetul pe buze insa atunci cand ii nemultumeste ceva sau simt ca munca lor nu este apreciata, vor spune exact ce gandesc. Desi se ambitioneaza sa isi faca treaba cat mai bine, nu vor ajunge prea des in functii de conducere.

Sunt insa foarte buni in acele posturi care presupun munca de precizie si concentrare foarte multa. Au spirit practic suficient cat pentru 5 colegi si nu ii intrece nimeni la capitolul organizare.

Job ideal: resurse umane, finante, administratie publica, farmacie

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc