Setari Cookie-uri

Horoscopul carierei: Care este jobul tau ideal?

Profesia potrivita pentru zodia ta

Sagetator

Sagetatorii sunt inclinati catre filosofie, religie, meditatie si ocultism. Stiinta ocupa de asemenea un loc aparte in viata lor. Evolueaza in permanenta si invata foarte usor.

Sunt dornici de aventura si mereu gata sa testeze lucruri noi. Se maturizeaza foarte repede si sunt colegi pe care te poti baza oricand. Prefera totusi sa lucreze individual insa sunt coechipieri de nadejde de la care ceilalti au foarte multe de invata.

Vor ajunge sa detina functii importante, de conducere si ii vor ajuta pe altii sa evolueze. In general sunt oameni calmi iar in rarele momente cand se enerveaza, nu isi varsa furia asupra oamenilor din jur. Mania lor trece ca o ploaie de vara.

Job ideal: pedagogie, diplomatie, justitie, politica, relatii publice

Capricorn

Cei nascuti in Capricorn sunt definiti de ambitie. Nu este nimic banal la ei si se vor face remarcati in toate domeniile in care activeaza. Cariera este extrem de importanta pentru ei si isi pot sacrifice viata personala daca sunt siguri ca acest lucru ii va ajuta din punct de vedere profesional.

Citește și:

Sunt oameni muncitori si realisti, motivati de dorinta lor de a se face remarcati. Sunt seriosi, implicati si dedicati muncii pe care o fac iar acest lucru ii va ajuta sa obtina rezultate stralucite.

Tenacitatea si perseverenta sunt doua trasaturi pe care le vor demonstra inca din frageda pruncie. Invata sa vorbeasca si sa mearga de foarte mici, articuland corect cuvintele. Se maturizeaza foarte repede insa cu timpul pot ajunge conservatori si rigizi.

Job ideal: politica, administratie, anticariat, mass-media

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc