Setari Cookie-uri

Horoscopul carierei: Care este jobul tau ideal?

Profesia potrivita pentru zodia ta

Balanta

Nativii in Balanta sunt oamenii armoniei si au mare deschidere spre arta si catre frumos in general. Sunt deosebit de politicosi si tin foarte mult la eticheta.

Nu au personalitati foarte puternice si au nevoie in permanenta de cineva langa ei. Pe plan profesional acest lucru se transpune intr-o mare calitate: lucreaza foarte bine in echipa. Sunt oameni calmi, foarte rezistenti la stres si stiu sa gestioeze foarte bine situatiile presante.

Sunt foarte cooperanti si au idei bune care imbina creativitatea cu spiritul practic. Duc intotdeauna la final sarcinile primite si in cel mai scurt timp posibil. Lucreaza uneori ore suplimentare doar pentru a se asigura ca totul iese asa cum au planuit.

Job ideal: arta, resurse umane, diplomatie, justitie

Scorpion

Acestia sunt oamenii cu cele mai puternice persoanlitati din zodiac. Lucreaza mai degraba pe cont propriu si sunt foarte priceputi in antreprenoriat. Au un simt ascutit in afaceri si nu pot fi inselati. Sunt foarte cinici si este difici uneori sa lucrezi cu ei.

Citește și:

Au “prostul” obicei sa aiba mereu dreptate si vor face tot posibilul sa demonstreze acest lucru. Mintea lor este foarte bogata si si-o vor antrena in permanenta. Citesc foarte mult si aplica usor toate cunostintele teoretice pe care le detin.

Au foarte multe idei bune, originale, uneori avangardiste dar care dau intotdeauna rezultate. Obtin intotdeauna ce si-au propus si pentru ei nu exista tel imposibil de atins. Le place competitia insa nu stiu sa piarda.

Job ideal: medicina,stiinta in general, armata, politie, marina.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc