Setari Cookie-uri

Astro-nutritie: Dieta potrivita zodiei tale

In functie de odia in care te-ai nascut, exista o dieta potrivita pentru organismul tau. O dieta care sa te ajute sa ai un stil de viata sanatos si sa scapi de kilogramele in plus care te deranjeaza.

Intotdeauna femeile isi doresc sa slabeasca rapid, daca se poata fara sport si fara sa se infometeze sau sa respecte prea multe reguli pe care le presupun de obicei dietele.

Ceea ce nu stim insa, este faptul ca metabolismul nostru este puternic influentat in functie de zodia in care ne-am nascut, ceea ce ne ajuta sa gasim o dieta potrivita mult mai repede decat am fi crezut.

foto portret de femeie sanatoasa sursa shutterstock

Berbec

Incapatanata din fire, esti tentata sa incerci orice dieta crezi ca te va ajuta sa scapi de cele cateva kilograme in plus pe care le vrei disparute. Marele tau noroc este ca nu ai batai de cap din cauza tesutului adipos. Este recomandat sa tii o dieta bazata pe legume si fructe.

Trebuie sa ai un regim echilibrat pentru ca fiind o fire activa, consumi foarte multe calorii. Dieta recomandata este Dieta Atkins, o dieta bazata pe consumul de legume, fructe, cereale, lactate si alimente ce contin putini carbohidrati.

Citește și:

Taur

Esti pofticioasa in ceea ce priveste dulciurile si o adevarata gurmanda. Iti plac in mod deosebit mancarurile grele de aceea in cazul tau este nevoie de multa miscare, sport si exercitii de forta.

Sensibila din fire, trebuie sa consumi alimente bogate in vitamina B, vitamina C si calciu. In cazul tau se recomanda Dieta NutriSystem bazata pe surse slabe de proteine, trei portii de legume pe zi, cereale integrale si grasimi benefice organismului.

Gemeni

Esti o persoana foarte activa si de cele mai multe ori sari peste mese sau mananci pe fuga. Ai nevoie in primul rand de un supliment de vitamine si de o dieta bazata pe proteine care sa iti permita sa consumi peste, pui, nuci, citrice si legume proaspete.

De asemenea, ai nevoie sa consumi cat mai multa apa. Dieta recomandata este Dieta Disociata care presupune o zi de legume, una de fructe, o zi de lactate si alta de cane.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc