Setari Cookie-uri

Astro-nutritie: Dieta potrivita zodiei tale

In functie de odia in care te-ai nascut, exista o dieta potrivita pentru organismul tau. O dieta care sa te ajute sa ai un stil de viata sanatos si sa scapi de kilogramele in plus care te deranjeaza.

Scorpion

Esti adepta mancarurilor grele, ale mancarurilor bogate in grasimi si calorii asa ca iti va fi destul de greu sa tii o dieta care sa te ajute sa scapi de kilogramele in plus.

In cazul tau este recomandat un regim bazat pe proteine care sa contina multe fructe si alimente ce au in compozitie vitamina C. Dieta potrivita pentru tine este Dieta Le Forking care te indeamna sa consumi peste, cereale, legume si fructe.

foto mancare la gratar sursa shutterstock

Sagetator

Esti o persona dinamica dar in acelasi timp iti place foarte mult sa mananci. Exti indragostita de mancarurile picante, exotice, care fac trimitere catre cultura orientala.

Aceste mancaruri sunt in acelasi timp si foarte grele asa ca ar trebui sa ai grija in ce cantitati le consumi. Cea mai potrivita dieta pentru tine este Dieta cu Supa de Legume care iti permite sa consumi fructe, carne si supe de legume.

Citește și:

Capricorn

Proteine, calciu, legume si fructe proaspete trebuie sa contina fiecare masa pe care o servesti pentru a avea o alimentatie echilibrata si o dieta sanatoasa. Pentru ca esti o persoana calma si calculata, nu vei intampina probleme in respectarea unei diete oricat ar fi de stricta.

Ceea ce iti propun eu este Dieta Curata care presupune eliminarea toxinelor. Se consuma o masa lichida la micul dejun, o masa solida la pranz si o masa lichida la cina.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc