Setari Cookie-uri

Astro-nutritie: Dieta potrivita zodiei tale

In functie de odia in care te-ai nascut, exista o dieta potrivita pentru organismul tau. O dieta care sa te ajute sa ai un stil de viata sanatos si sa scapi de kilogramele in plus care te deranjeaza.

Rac

Organismul tau este predispus la ingrasare daca nu ai grija la alimentatie asa ca iti recomand sa mananci cat mai multe fructe si legume proaspete, sa renunti la alimente prajite si la excesul de dulciuri.

Nu ar strica nici exercitiile fizice care te vor ajuta sa te mentii in forma. Dieta recomandata in cazul tau este Dieta Rina, o dieta pe zile in care se consuma proteine in prima zi, in a doua zi alimente bazate pe amidon, in a treia zi carbohidrati si in a patra fructe.

foto mancare sanatoasa pentru dieta sursa shutterstock

Leu

Nu iti place miscarea si nici nu stii cum sa te alimentezi astfel incat sa iti mentii silueta. Nimic nu este imposibil daca iti doresti cu adevarat. Renunta la grasimi, la dulciuri si la alimentele bogate in calorii. Imprieteneste-te cu sportul si fa exercitii de cel putin trei ori pe saptamana.

Dieta recomandata in cazul tau este Dieta Dukan care presupune patru cicluri: cel de atac, calatorie, consolidare si stabilizare.

Citește și:

Fecioara

Ai nevoie de cat mai multe vitamine si minerale asa ca incearca sa consumi cat mai multe legume precum telina sau morcovi si nu uita de mere. Pentru tine cel mai potrivit stil de viata este unul mai mult vegetarian, bazat pe cereale si ceaiuri din plante.

De evitat sunt mancarurile picante . Cea mai potrivita pentru tine este Dieta Weight Watchers care iti permite sa mananci cereale, paine, mezeluri, legume, lactate si fructe.

Balanta

Asa cum zodia ta inspira la echlibru, asa trebuie sa fie si dieta pe care o alegi. O dieta echilibrata in care sa renunti la grasimi si mancaruri grele, la dulciuri si sa diminuezi consumul de zahar. Incearca sa consumi cat mai multa apa si sa faci si un pic de miscare.

Daca respecti aceste reguli impreuna cu Dieta Mayo Clinic, vei reusii sa ajungi la rezultatele dorite consumand alimentele exact asa cum le indica Piramida Greutatii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc