Setari Cookie-uri

Astro-nutritie: Dieta potrivita zodiei tale

In functie de odia in care te-ai nascut, exista o dieta potrivita pentru organismul tau. O dieta care sa te ajute sa ai un stil de viata sanatos si sa scapi de kilogramele in plus care te deranjeaza.

Varsator

Pentru ca esti o persoana agitata si ai tendinta sa ciugulesti intotdeauna mancarea si sa consumi alimente grele, alimente ce contin grasimi ai nevoie de o dieta care sa includa si mult sport.

Iti place sa combini alimentele astfel incat sa iasa mancaruri cu arome deosebite insa pentru a elimina grasimile si toxinele trebuie sa combini si exercitiile fizice. O dieta potrivita pentru tine este dieta Beverly Hills care presupune consumarea fructelor timp de 10 zile, carne slaba si cartofi.

foto aperitiv sursa shutterstock

Pesti

Tu ai nevoie de supliment de fir si proteine pentru o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos. Vitaminele nu trebuie sa lipseasca nici ele din alimentatia ta zilnica asa ca incearca sa consumi cat mai multe fructe si legume.

Dieta Ornish este cea mai potrivita pentru nevoile tale. Este o dieta ce presupune consumul de legume, fructe, si cereale. Se vor evita carnea, semintele si dulciurile.

Citește și:

foot prima pagina femeie tanara sanatoasa sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc