Setari Cookie-uri

Horoscopul gastronomic: Alimentatia specifica zodiei tale

Regimul alimentar adecvat pentru semnul tau zodiacal

Gemeni

Una dintre cele mai mari probleme ale Gemenilor se trage de la pielea foarte sensibila. Au un stil de viata foarte agitat si nu respecta decat prin intamplare orele normale pentru masa.

Stresul zilnic si volumul mare de munca au efecte nocive asupra lor si le afecteaza in primul rand epiderma. Pentru ei este indicat sa stea departe de toate alimentele cu potential alergenic.

Nu sunt neaparat gurmanzi dar stilul lor de viata foarte haotic ii impinge de multe ori in fata restaurantelor fast food de unde se imbuiba cu calorii si grasimi foarte nocive.

Primul lucru pe care Gemenii trebuie sa-l invete este sa isi puna la punct un program al meselor, in ciuda tuturor celorlalte activitati. Desi la tinerete au rareori probleme cu greutatea, pe masura ce avanseaza in varsta, aceste obiceiuri proaste vor avea urmari.

Ei au nevoie de foarte multa vitamina D si este recomandata expunerea la soare cat de des se poate. Insa trebuie sa fie foarte prevazatori si sa se protejeze de razele nocive pentru a nu obtine exact efectul contrar.

Citește și:

Rac

Nativii in Rac sunt printre acele semne ale zodiacului predispuse la ingrasare. Chiar daca incep sa se rotunjeasca de tineri, ei trebuie sa invete ca infometarea este cea mai grava greseala pe care o pot comite daca vor sa scape de kilogramele in plus.

Din fericire pentru ei, sunt adeptii miscarii si isi pot tine greutatea sub control. Trebuie sa stea de departe de alimentele care contin prea multi carbohidrati iar cartofii sunt in fruntea listei.

Nici deserturile sau prajelile nu le fac prea bine. Legumele si fructele nu trebuie sa le lipseasca, in special pepenele rosu, strugurii (cu moderatie, insa pentru ca au foarte mult zahar) si varza. Pentru Racii care sunt amatori de lactate, trebuie sa se indrepte catre produsele semidegresate care sa aiba in jur de 2% grasime.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc