Setari Cookie-uri

Horoscopul gastronomic: Alimentatia specifica zodiei tale

Regimul alimentar adecvat pentru semnul tau zodiacal

Sagetator

Nativii in Sagetator stiu bine rosturile in bucatarie si petrec foarte mult timp preparand diverse feluri de mancare, in primul rand pentru bucuria celor dragi abia apoi pentru placerea lor proprie.

De regula fac multa miscare si au arderile metabolice foarte sanatoase. Insa pe masura ce inainteaza in varsta este foarte posibil sa aiba probleme digestive.

Daca sunt adeptii unui regim omnivor, carnea cea mai indicata pentru ei provine din zona coapselor. De asemenea, ei nu trebuie sa ocoleasca pestele sau citricele. Pentru cei care sunt adeptii dulciurilor, singura restrictie ar fi sa inlocuiasca zaharul cu mierea.

Capricorn

Cei nascuti sub semnul Capricornului nu au neaparat tendinte de ingrasare. Insa unoeri pot cadea prada depresiilor si au prostul obicei sa se refugieze in mancare.

Ei trebuie sa faca tot posibilul sa tina un regim de viata echilibrat, din care sa nu lipseasca legumele proaspete. De asemenea, este foarte important sa faca foarte multa miscare, nu doar pentru sanatatea fizica dar si psihica.

Citește și:

Oamenii foarte activi sunt mai fericiti iar acest lucru ii va opri pe Capricorni sa dea iama in frigidere.
Inca din anii de tinerete, nativii acestei zodii vor avea probleme totusi cu tranzitul intestinal.

Pentru a impiedica acest lucru, ei trebuie sa includa in alimentatia lor taratele de grau, cerealele integrale, fasole uscata si fructe.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc