Setari Cookie-uri

Horoscopul gastronomic: Alimentatia specifica zodiei tale

Regimul alimentar adecvat pentru semnul tau zodiacal

Varsator

Cea mai mare problema a celor nascuti sub patronajul Udatorului este ca muncesc foarte mult si au un program haotic. Uneori, stau nemancati cate o zi intreaga si seara manaca pe fuga tot ce prind, fara sa se mai gandeasca la sanatatea lor.

La extrema cealalta sunt Varsatorii care nu se opresc din mancat si simt mereu nevoia sa rontaie cate ceva. Pentru ei, cel mai bine ar fi sa aiba la indemana mereu fructe si sa inlocuiasca gustarile nesanatoase cu acestea.

Din fericire pentru ei, stiu sa se motiveze si au capacitatea de a scapa foarte usor de kilogramele in plus.

Ideala pentru ei ar fi o dieta lacto- vegetariana, bazata foarte mult pe legumele in stare naturala, fara preparare termica.

Pesti

Nativii in Pesti sunt persoane foarte sensibile iar acest lucru le poate da arderile metabolice peste cap. Din aceasta cauza, vor avea probleme cu greutatea si cu retentia de apa.

Citește și:

Trebuie sa manace la ore fixe si in liniste. Chiar daca sunt foarte ocupati si au un program plin, este necesar sa respecte orele de masa.

Au nevoie de lichide multe iar laptele este foarte indicat pentru ei. De asemenea, trebuie sa includa in alimentatia lor supe si ciorbe, insa foarte slabe, fara ulei si ceapa calita.

foto prima pagina shutterstock femeie cu legume

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc