Setari Cookie-uri

Horoscopul gastronomic: Alimentatia specifica zodiei tale

Regimul alimentar adecvat pentru semnul tau zodiacal

Leu

De felul lor, cei nascuti in zodia Leului sunt firi foarte expansive si extrovertite. Sunt plini de viata si de entuziasm, foarte energici insa nu stiu sa isi gestioneze fortele. De aceea, investesc uneori foarte mult in detalii lipsite de importanta si pierd din vedere lucrurile majore. De cele mai multe ori, au o constitutie fizica sanatoasa si nu au probleme deosebite la acest capitol.

Au nevoie insa de o alimentatie bogata in proteine, in special de origine animala. Desi le place mancarea prajita, ar fi foarte bine pentru sanatatea lor renunte la ea si sa o schimbe cu alimentele fripte. Trebuie sa aiba foarte mare grija la condimentele pe care le folosesc si sa incerce sa scoata din regimul lor tot ce irita stomacul.

Va fi foarte benefic pentru ei sa consume mai multe alimente in culorea galbena sau portocalie: morcovi, porumb, gutui, pepene galben, cartofi si piersici. Mare atentie insa la cum asociaza carbohidratii!

Citește și:

Fecioara

De cele mai multe ori, nativii in Fecioara au un stil de viata sedentar.Isi desfasoara activitatea profesionala in medii foarte sarace in lumina naturala si din aceasta cauza, pot avea probleme cu vitamina D.

Trebuie sa se expuna mai mult la soare insa in mod precaut. Li se potriveste foarte bine un meniu aproape in exclusivitate vegetarian insa pentru cei care nu pot renunta la carne, foarte benefice se vor dovedi acele alimente pe baza de organe interne.

Chiar daca nu se dau in vant dupa ele, organismul lor va beneficia de pe urma consumului de radacinoase cum ar fi morcovii, telina, cartofii si ridichiile.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc