Setari Cookie-uri

Horoscopul gastronomic: Alimentatia specifica zodiei tale

Regimul alimentar adecvat pentru semnul tau zodiacal

Balanta

Echilibrul este cuvantul care guverneaza viata celor nascuti sub semnul Balantei. Zodia lor este responsabila cu buna functionare a rinichilor si a tractului urinar. De aceea, este foarte important sa acorde o atentie sporita lichidelor. Trebuie sa se hidrateze foarte bine si sa evite bauturile carbogazoase.

Alimentatia lor trebuie sa fie saraca in grasimi si ar face foarte bine sa evite atat zaharul cat si indulcitorii artificiali. De fiecare data cand simt nevoia sa rontaie ceva, gustarea indicata pentru ei este pepenele rosu.

Balantele care opteaza pentru un regim vegetarian nu vor da gres insa pentru acei care nu pot renunta la proteinele de origine animala, carnea indicata pentru ei provine de la pui sau curcan.

Scorpion

Intr-adevar cei nascuti in aceasta zodie sunt gurmanzi. Din fericire pentru ei, au un rafinament aparte si stiu ce alegeri sa faca. Nu tin un regim alimentar foarte sever si nici nu au nevoie de acest lucru. Insa trebuie sa fie atenti la nivelul de calciu din organism pentru ca poate scadea uneori simtitor.

Citește și:

Se vor simti foarte bine daca includ mai des in alimentatia lor fructe si legume de culoare rosie sau neagra, aceastea fiind tonurile care ii incarca de energie. De aceea, nu trebuie sa se fereasca de carnea rosie preparata la gratar, gogosari, sfecla si alimentele bogate in fier.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc