Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Afla cum si unde iti poti gasi jumatatea in functie de zodie

Gemeni

Desi sunt deschisi si comunicativi, Gemenii sunt destul de greu de inteles. Dualitatea este trasatura lor de baza si isi pot schimba foarte usor mastile. Nu stii niciodata la ce sa te astepti de la Gemeni si te tin mereu in suspans.

Acest lucru face parte din farmecul lor insa si ii va ajuta sa isi cucereasca partenerii. Mint cu o lejeritate impresionanta si nu iti poti da seama cand sunt ironici si cand vorbesc serios doar daca ii cunosti foarte bine. Tin foarte mult insa ca partenerul lor sa fie la fel de comunicativ si fluxul de idei sa curga lin intre ei.

Gemenii isi pot gasi sufletul pereche in Berbec, Varsator sau Leu. Nu li se recomanda asocierea cu Pesti sau Fecioara pentru ca au datorii karmice grele.

Rac

Nativul nascut sub semnul Racului este o persoana extrem de sensibila si foarte fidela. Isi va face un scop in viata din gasirea sufletului pereche si nu se poate simti implinit ca om decat atunci cand isi intalneste jumatatea.

Citește și:

Familia este foarte importanta pentru Rac si orice altceva va trece pe plan secund, atunci cand si-o va intemeia pe a sa.

Este foarte statornic in dragoste si poate iubi ani intregi in secret. Trebuie sa isi tina sentimentele sub control pentru ca isi poate sufoca partenerul din prea multa ardoare.

Desi nu are intentii rele, uneori isi saboateaza singur relatiile atunci cand da semne ca are nevoie de prea multa atentie.

Sufletul pereche al Racului se intrupeaza cel mai adesea intr-un Taur sau chiar in zodia sa. Trebuie sa fie foarte atenti la relatiile pe care si le construieste cu Berbecii, pentru ca sunt anevoioase si il pot incarca din punct de vedere karmic.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc