Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Afla cum si unde iti poti gasi jumatatea in functie de zodie

Balanta

Cel nascut in aceasta zodie este un om echilibrat in toate cele, inclusiv in dragoste. Cu siguranta nu este omul efuziunilor sentimentale si nici nu ii place sa isi arate afectiunea in public. Dragostea Balantei este atat de adanca incat uneori devine dificil de inteles.

Cel mai mare defect al sau este ca pune prea mult pret pe aparenta si se incapataneaza uneori sa tina de o relatie doar de dragul imaginii in lume a unui cuplu fericit.

Nu va avea liniste insa pana cand nu isi va gasi sufletul pereche si nici nu se poate dezvolta armonios in lipsa acestuia. Va simti mereu nevoia acuta de completare pana cand isi va intalni jumatatea.

De cele mai multe ori, aceasta poate fi in Berbec sau in Gemeni. Din fericire, Balanta nu are foarte multe datorii karmice sau unde exista, sunt usor de implinit pe parcursul vietii.

Scorpion

Dragostea este un subiect foarte complicat pentru un Scorpion. Acesta are o atitudie ambivalenta fata de acest sentiment. Pe de-o parte,de multe ori este sceptic si nu mai spera ca isi poate gasi sufletul pereche.

Citește și:

Pe de cealata parte, isi doreste cu ardoare sa isi intalneasca jumatatea si fiecare esec in dragoste ii aduce frustrari din ce in ce mai mari, cu cat inainteaza in varsta.

Scorpionul este o persoana profunda si are nevoie de cineva care sa inteleaga si sa accepte acest lucru. Se indragosteste destul de greu si duce o adevarata lupta cu sine inainte sa recunoasca acest lucru. Partenerul ideal pentru aceasta zodie este o persoana puternica, foarte capabila sa struneasca un Scorpion.

De cele mai multe ori, jumatatea acestei zodii se intrupeaza in Capricorn, Varsator sau chiar Fecioara. Trebuie sa stea cat de departe poate de Sagetator sau Balanta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc