Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Afla cum si unde iti poti gasi jumatatea in functie de zodie

Sagetator

Omul nascut sub semnul Arcasului este un vanator innascut si va fugi de oricine ii cedeaza prea repede. Ca sa se indragosteasca, acesta trebuie sa simta ca partenerul sau il poate stimula mereu si il poate tine in suspans.

Orice ii este pus pe tava nu il va multumi si va fugi de oamenii care nu stiu sa fie subtili. Dragostea este o joaca pentru Sagetator pana in momentul in care se indragosteste. Cand i se aprind calcaiele dupa cineva, va face tot ce ii sta in putere pentru a cuceri si sunt rare cazurile in care cineva ii poate rezista.

Sufletul pereche al Sagetatorului poate fi gasit in Berbec sau Leu. O poveste de dragoste cu un Scorpion va fi insa aproape sigur sortita esecului.

Capricorn

Atunci cand vine vorba de dragoste, Capricornul se imparte in doua categorii: fie se indragosteste foarte des si pluteste mereu pe norisori roz, fie este complet sceptic si ironic la tot ce tine de latura sentimentala. Insa nu trebuie sa te lasi pacalit de aparente.

Citește și:

In sinea sa, Capricornul crede in dragoste si isi doreasca sa isi intalneasca sufletul pereche doar ca are intotdeauna si alte prioritati. Este poate cel mai ambitios semn din zodiac si tine neaparat sa isi implineasca intai toate vrerile pamantesti si materiale, inainte sa isi gaseasca jumatatea.

Aceasta atitudine poate fi benefica in ideea in care, atunci cand va iubi cu adevarat, va avea deja o anumita maturitate emotionala. Pe de cealalta parte, este destul de riscant si poate pierde marea sansa a vieii sale pentru ca se concentreaza asupra altor aspecte.

Sufletul pereche al Capricornului este Taurul la fel de pragmatic si de realist si este recomandat sa nu faca niciodata casa cu un Berbec, din cauza datoriilor karmice greu de implinit.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc